Akupunktur

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM)

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og er flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen. Ved (TCM) akupunktur arbejder man på at genoprette kroppens energi i meridianbanerne og stiler efter at komme det egentlige problem til livs. Man går efter at behandle årsagen til problemet og koncentrerer sig om det hele menneske – ikke blot symptomerne. Den Vestlige verden har tradition for at fokusere mere på de symptomer, der ses ved en lidelse.

WHO slår fast, at akupunktur har følgende tre virkninger:

  • Akupunktur lindrer smerte
  • Akupunktur styrker immunforsvaret
  • Akupunktur regulerer forskellige fysiologiske funktioner.

Akupunktur anvendes til både akutte og kroniske tilstande samt til lindring og forebyggelse. Antallet af behandlinger er meget individuelt og der ses typisk en sammenhæng mellem den periode man har gået med generne og antallet af behandlinger, der er behov for. Efter 1 -2 behandlinger kan man typisk se og/eller mærke forbedring. Nogle kan nøjes med 3 – 6 behandlinger og andre er i et længere behandlingsforløb. Intervallet mellem behandlingerne er typisk 1-3 uger.

Generelt er akupunktur en sikker og bivirkningsfri behandling. Ved akupunktur anvendes ALTID sterile engangsnåle, som behandleren sørger for at kasseres forsvarligt efter anvendelse. Akupunktur kan laves på hele kroppen, også i hovedbund, ører m.m.

De fleste sundhedsforsikringer dækker akupunktur behandlinger og der er mulighed for refusion hvis du er medlem af sygeforsikringen danmark.

Kontakt

Klinik GO
Kobbelgårdsvej 131, 7000 Fredericia

Træffes på tlf. (+45) 42 44 45 12.

Telefonen besvares ikke, imens jeg behandler. Læg gerne en besked / sms.

Åbningstider

Mandag: 9:00-17:00
Tirsdag: 9:00-13:00
Onsdag – torsdag: 9:00-17:00
Fredag: 9:00-15:00
Lørdag – søndag: Efter aftale

Efter aftale, kan der på udvalgte dage
arrangeres behandling om aftenen

Betalingsmuligheder:
Kontant og MobilePay