Kranio-sakral terapi – børn

Behandlinger til børn

Behandlinger til børn tager alt mellem 20-45 minutter og afhænger meget af, barnets alder og om det er første gang de ser mig.

Det er sjældent, at børn vil ligge helt stille på briksen, ligesom vi voksne gør, men det er absolut ingen hindring for behandlingen. Ved børn arbejder jeg der, hvor jeg kan få lov til at arbejde med barnet og jeg ses derfor både stående, siddende på briksen og kravlende rundt på gulvet. Jeg har i klinikken en kurv med lidt legesager, men det kan også være en god idé at medbringe ynglings bamsen eller lign.

Det er vigtigt for både dit barn og jeg, at barnet har tillid til mig, når jeg behandler. Der er derfor en god hjælp, at du hjemmefra har talt med barnet om, at det er rart at få kranio-sakral terapi. Når I taler om behandlingen derhjemme, bør I voksne udlade sætninger som ’det gør ikke ondt’. Barnet stopper ofte med at lytte nærmere efter, for I har jo talt om, at det gør ondt.

For børn der er lidt generte og sky for fremmede, kan jeg ske at skulle bruge 1-2 gange, hvor barnet kan ’se mig an’. Der vil vi lege, snakke og måske jeg ’nusser’ lidt for at barnet oplever det som rart at komme til mig i klinikken.

Ved spæde børn kan det være en hjælp i behandlingen, at barnet bliver ammet undervejs. Det er jo altid trygt og dejligt at ligge i mors arme, så det er med til at gøre behandlingen til noget rart. For flaskebørn er det derfor vigtigt, at I har en flaske med til det samme formål. Hvis barnet bruge ble, bør I også altid havde ekstra bleer med, da der mange gange ryger et par lag tøj af, når jeg arbejder med de spæde børn.

Det er helt normalt at blebørn tisser og har afføring, når det kommer til behandling. Jeg er vant til det og ser det som et kompliment, da det er tegn på at effekten sætter ind. Medbring gerne tørt tøj, i tilfælde af at vi ikke helt kan styre retningen.

Kontakt

Klinik GO
Kobbelgårdsvej 131, 7000 Fredericia

Træffes på tlf. (+45) 42 44 45 12.

Telefonen besvares ikke, imens jeg behandler. Læg gerne en besked / sms.

Åbningstider

Mandag: 9:00-17:00
Tirsdag: 9:00-13:00
Onsdag – torsdag: 9:00-17:00
Fredag: 9:00-15:00
Lørdag – søndag: Efter aftale

Efter aftale, kan der på udvalgte dage
arrangeres behandling om aftenen

Betalingsmuligheder:
Kontant og MobilePay